" Het is fantastisch wanneer midden in een dorp dit project, door iedereen gedragen, gerealiseerd wordt. " Erica Terpstra

Even voorstellen

20-9-2015

 

Beste Ouders/verzorgers,

Mijn naam is Kas van den Bosch en zit sinds dit jaar in het eerste jaar van de SBE (sport en bewegingseducatie) aan de HAN in Nijmegen. Als ontdekking van de doelgroep kom ik vanaf 1 oktober 2015 tot 31 mei 2016 een snuffelstage lopen bij de Sport en Speelstraat de Brink.
 
 
Nog even iets over mezelf:
 
De afgelopen drie jaar heb ik mijn diploma niveau 4 als manager handel behaald aan de Gilde Opleiding in Venray. Dit vond ik uiteindelijk niet helemaal bij mij passen en wou toch meer de sport kant op, ik heb er echter een leuke bijbaan in een sportwinkel aan overgehouden, dus ik ben gaan kijken naar welke kanten ik op kon met mijn diploma en vervolgens kwam ik uit bij de opleiding SBE want ik ben een erg sportieve jongen en het lijkt me erg leuk om andere mensen mijn enthousiasme voor sport over te brengen.
Sinds 3 jaar voetbal ik bij Volharding in Vierlingsbeek maar ben eigenlijk een geboren en getogen Boxmerenaar. Bij Volharding voetbal ik momenteel in het 2de elftal maar hoop in de toekomst nog het 1ste elftal te halen, ik ben namelijk pas 19 jaar en denk dat me dit moet gaan lukken.
 
Ik heb er ontzettend veel zin in om te beginnen en hoop een van uw kinderen iets bij te leren op het gebied van sport. Als u nog vragen heeft kunt u altijd bij mij terecht, (meestal in het rode trainingspak van de SBE) maar ook om even kennis te maken zou ik het leuk vinden u even te zien!
 
Groetjes kas.