" Met veel genoegen en plaatsvervangende trots heb ik jullie nieuwsbrief gelezen. Hartstikke goed, jullie zijn geweldig bezig! Veel sukses, Erica Terpstra " Erica Terpstra

Rock Academy 2014

WE GAAN WEER VAN START!!

Na de supergave Rock Academy van 2013, gaan we ook dit jaar in Ottersum weer een spetterend rockfestijn neerzetten. En jij kunt daar bij zijn.

 
Ben jij een podiumbeest? Lijkt het je wat om op te treden voor een groot publiek? Swing het podium af en leer de stoerste DANCE moves!  Ben je helemaal gek van The Voice kids en Hollands got Talent? Altijd als eens mee willen werken aan een echte rockvoorstelling?                                                
 
Geef je dan gauw op en BE THERE!
 
Het spetterend Rock festijn zal op vrijdag 27 juni plaatsvinden.  
 
Om deze avond te laten slagen zal er fanatiek gerepeteerd moeten worden. Vanaf 4 april wordt er iedere VRIJDAGMIDDAG tussen 15.45 – 17.30 geoefend op de locatie bij Maria Roepaen aan de Kleefseweg.
 
Voorafgaand de repetities wordt een kennismakingsmiddag georganiseerd, deze zal plaatsvinden op zondag 23 maart van 14.00 – 17.00, deze middag is verplicht!
 
Als jij besluit om jezelf aan te melden voor de Rock Academy, dan verwachten wij dat je alle oefenmiddagen tijdig aanwezig bent en de deelname ook serieus neemt.
 
 

Niet optreden, wel meedoen!

Vind jij het veel leuker om de handen uit de mouwen te steken, dan te dansen en te zingen, dan zijn we ook opzoek naar jou. Dit jaar is er naast een groep die de optredens verzorgt, ook een groep die aan de slag gaat met decorbouw. Zo zie je maar, er zijn voor alle kinderen mogelijkheden! De een is beter in dansen, de ander in zang of muziek maken, deejay, presentator, podiumbouwer of zelfs roadie…
 
Alles is mogelijk bij de Rock Academy!
 
Zit je in groep 6,7 of 8? Twijfel dan niet te lang en meld je gauw aan, dit mag je echt niet missen!
 
 

Inschrijven

Inschrijven kan vanaf donderdag 20 februari t/m vrijdag 28 februari 12.00! 
Wees er snel bij want... VOL = VOL
Ps. Na inschrijving ben je nog niet verzekerd van een plek  bij de Rock Academy 2014. We laten de aanmeldingen een tijdje doorgaan. Je komt dan op de reservelijst, zodat we bij afmelding van iemand je alsnog met deelname aan de Rock Academy 2014 blij kunnen maken.  Je krijgt binnenkort bericht of je erbij zit.

Inschrijven niet meer mogelijk!!!!!