" In Ottersum #Gennep onder de indruk van Sport en Speelstaat. Burgers maken het verschil voor de jeugd #Limburgtour http://pic.twitter.com/BuLcE2qQ " Dhr. Theo Bovens (Commissaris der Koningin van de provincie Limburg, op twitter)

Jan Linders officieel partner Niersdal Survival Run

NIEUW BERGEN / GENNEP – Supermarktketen Jan Linders, met roots in Ottersum en Gennep, verbindt zich, als officieel partner, voor de periode van twee jaar aan de Niersdal Survival Run. Het uitdagende evenement dat zondag 8 september voor de derde keer gehouden wordt, draagt daarom de naam Jan Linders Niersdal Survival Run.

Jan Linders prijkt ook prominent op alle stoere shirts die de survivallers zondag dragen. Daarnaast is de hoofdsponsor tijdens de run aanwezig op het sportplein bij recreatiecentrum Pica Mare. Voor de editie van 2014 neemt de ‘beste verssupermarkt van Nederland’ een groot deel van de publiciteit voor haar rekening. Via vermelding op de Facebook pagina en actieve promotie in de supermarkten lift de Jan Linders Niersdal Survival Run mee.

Verzekerd van het partnerschap neemt de run in de gemeente Gennep een uitzonderingspositie in. Vanuit het Jan Linders Fonds (opgericht ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan) wordt per supermarkt (er zijn 56 filialen in zuidoost Nederland) een goed doel geadopteerd. “In Gennep heeft Jan Linders basisschool Maria Goretti voor dit jaar uitverkoren, maar voor een evenement als de Niersdal Survival Run maken we een uitzondering”, aldus een woordvoerster van Jan Linders, “We associëren ons graag met dit sportieve evenement, dat net als onze oprichter Jan Linders klein begon en een razendsnelle ontwikkeling doorgemaakt heeft.” De initiatiefnemer van de run, Stichting Sport en Speelstraat De Brink begon evenals wijlen Jan Linders in Ottersum en heeft de stap naar Gennep gemaakt. “De betrokkenheid met Gennep raakt ons. Wij leggen de lat ook hoog en we gaan geen uitdagingen uit de weg”, aldus de zegsvrouwe.

Van het partnerschap van Jan Linders profiteert iedereen. “We doen dit samen. Met zijn allen gaan we dit evenement nog groter en mooier maken.”