" Het is fantastisch wanneer midden in een dorp dit project, door iedereen gedragen, gerealiseerd wordt. " Erica Terpstra

The Battle of Schools - Kan jij het aan?

 

The Battle of Schools – Kan jij het aan? 
Jan Linders Niersdal Survivalrun: NIET voor watjes, WEL voor kanjers

Ben jij tussen de 10 en 18 jaar? Dan hebben we voor jou een super uitdaging. De derde Jan Linders Niersdal Survival Run in Gennep op 8 september a.s. kent dit jaar namelijk ook een competitie voor scholieren.

Ga de strijd aan met je leeftijdsgenoten, maar ga ook de uitdaging voor jezelf niet uit de weg. Elke school kan meerdere teams inschrijven. Op deze manier kan jouw team zich met je schoolvrienden en -vriendinnen meten. Maar natuurlijk ook met andere scholen. Hoe meer teams er van een school meedoen, hoe groter de kans dat leerlingen van jouw school op het erepodium kunnen plaatsnemen.

Opgave
Inschrijven voor de Battle of the Schools kan via hier. De maximale leeftijd is 18 jaar. De deelnamekosten per team worden via eenmalige machtiging betaald door de team-captain. De kosten bedragen 7,50 euro per persoon en zijn opgebouwd uit 6,50 euro startgeld (inclusief stoer T shirt!) en 1,00 euro verzekeringspremie. De kosten per team bedragen derhave 30 euro per team.

De Jan Linders Niersdal Survival Run telt inmiddels enkele honderden inschrijvingen in de diverse
categoriën.
 De inschrijving sluit op 1 september. Ben er dus snel bij en klik hier