" Dat zo'n project jaren later nog goed draait, dat vind ik heel bijzonder. " Burgemeester Peter de Koning (over de Sport- en Speelstraat in magazine Topic)

2 juli Lezing door Prof. Dr. Maria Hopman in teken van SurvivalRun 2013

,,Het verschil tussen Passie Plezier Prestatie, wat doet training met jouw lichaam?’’

Dorps Ambitie Groep Ottersum organiseert jaarlijks  een DAG Ottersum Lezing, dit jaar ism Sport- en Speelstraat De Brink. Op 2 juli om 20 uur zal Prof. Dr. Maria Hopman, hoogleraar Integratieve Fysiologie aan de Radboud Universiteit Nijmegen de eerste DAG Ottersum lezing verzorgen ten kantore van Imagro BV, St Janstraat 22 te Ottersum. De lezing staat in het teken van de aanstaande SurvivalRun op 8 september.

Wat doet zo’n zware inspanning met het lichaam? Hoe kun je daar nu het beste voor trainen? En hoe voorkom je letsel? Hoe werkt dat nu eigenlijk, slim trainen waardoor de conditie beter wordt en je met passie en plezier toch een betere prestatie neer kunt zetten?

Op deze vragen zal Maria Hopman ingaan tijdens de 1e DAG Ottersum lezing. Na de 1e DAG Ottersum lezing zal het bestuur van de Sport en Speelstraat een ludieke u-moet-blijven-plakken-actie, verzorgen. Aansluitend s er een netwerkborrel Bij Koos. Aan en afmelden melden graag voor 29 juni via Liset@imagro.nl.

Niersdal SurvivalRun: niet voor watjes, wel voor kanjers.