Rock Academy 2013

“WE GAAN WEER VAN START!!”

 
Na de supergave Rock Academy van 2012, gaan we ook dit jaar in Ottersum weer een spetterend rockfestijn neerzetten. En jij kunt daar bij zijn.
 
Ben jij een podiumbeest? Lijkt het je wat om op te treden voor een groot publiek? Swing het podium af en leer de stoerste DANCE moves!  Ben je helemaal gek van The Voice kids en Hollands got talent? Altijd als eens mee willen werken aan een echte rockvoorstelling?
 
Geef je dan gauw op en BE THERE!
 
Het spetterend Rock festijn zal op vrijdag 14 Juni plaatsvinden.  
Om deze avond te laten slagen zal er fanatiek gerepeteerd moeten worden. Vanaf 27 maart wordt er iedere woensdagmiddag tussen 15.30 – 17.00 geoefend in Basisschool de Brink.
Als jij besluit om jezelf aan te melden voor de Rock Academy dan verwachten wij dat je alle oefenmiddagen tijdig aanwezig bent en de deelname ook serieus neemt.

 

Voor wie ??

Er zijn voor alle kinderen mogelijkheden! De een is beter in dansen, de ander in zang of muziek maken, deejay, presentator, podiumbouwer of zelfs roadie… 
Alles is mogelijk bij de Rock academy!
Zit je in groep 6,7 of 8. Twijfel dan niet te lang en meld je gauw aan, 
want dit mag je echt niet missen!
 

Inschrijven?

Inschrijven kan t/m donderdag 7 maart 12.00!  
Wees er snel bij want... VOL = VOL
 
 

Maximaal aantal deelnemers is bereikt,

maar schrijf je toch in.

Je komt dan op de wachtlijst.

Binnen een paar dagen hebben zich het  maximale aantal deelnemers ingeschreven, maar schrijf je toch in. Je komt dan op de wachtlijst en bij mogelijke afvallers kun je als nog meedoen.

Ook de wachtlijst is uit z'n voegen gegroeid. Inschrijven is helaas niet meer mogelijk.