" Met veel genoegen en plaatsvervangende trots heb ik jullie nieuwsbrief gelezen. Hartstikke goed, jullie zijn geweldig bezig! Veel sukses, Erica Terpstra " Erica Terpstra

Survivalrun Experience Part II

 

De belangrijkste informatie voor deelnemers op een rijtje (klik hier)...

 

Starttijden op naam...

Starttijden per tijd...

 

 


Het aftellen is begonnen...

Met nog maar enkele dagen voor het startschot kunnen we al voorzichtige voorspellingen doen met betrekking tot het weer voor 7 oktober. Dat ziet er niet slecht uit! Maar omdat het parcours over en door de Niers loopt, is het niet ondenkbaar dat je nat en/ of modderig wordt. En dat is precies wat een echte Survival Run in zich moet hebben.

In 2011 organiseerde Sport- en Speelstraat de Brink in samenwerking met 7Hills voor de 1e keer een Survival Run in het Niersdal te Ottersum. Het succes van dat jaar is in de aanloop naar de 2e Survival Run al overtroffen. Er kunnen zelfs 50 deelnemers extra inschrijven en er zijn spannende hindernissen toegevoegd. 

Naast de individuele lopers zijn er duo's en quattro's. Je kunt je dus individueel en als groepje van 2 of 4 inschrijven. Dit jaar komt daar de categorie Ouder - Kind bij. Voor elke categorie zijn er prijzen beschikbaar welke in een mooie bekerkast of op de vensterbank niet zouden misstaan.

Om dit jaar de jongere jeugd onder de 10 jaar ook tegemoet te komen hebben we iets spectaculairs opgezet, passend bij het idee van de Survival Run Outdoor Experience. Het gespecialiseerde bedrijf Rongen Actief zal op zondag tijdens de Run een torenhoge klimwand van wel bijna 10 meter opzetten op De Brink. Onder begeleiding kunnen jong en oud hier in gezekerde en met beveiligde materialen onder professionele begeleiding abseilen.
 

 

 


Parkeren

Kom je met de auto naar Ottersum, dan is parkeren mogelijk op de aangegeven P-plaatsen. Dat is vooral rondom de kerk. Zie hieronder het plattegrondje. Het plein bij Heldro en zalen de Pub en ' t Swaantje zal in verband met de kermis niet gebruikt kunnen worden.

 

Kaart De Brink in Ottersum

Mocht je bij de de Roepaen willen gaan kijken, willen wij je vragen om niet op de kleefseweg te parkeren. Hier steken de renners over en we willen het in verband met de veiligheid overzichtelijk houden.

Kaart Roepaen in Ottersum

 


Mede-organisator

 


Tijdsregistratie

 


Veiligheid op het water

 


Sponsors