" Ik ga iedere dag naar de speelstraat " Leerling van de basisschool

De survivalrun gaat 7 oktober weer van start

Sport- en Speelstraat De Brink en 7Hills Survival uit Groesbeek zijn klaar voor de tweede Survivalrun die op zondag 7 oktober in Ottersum plaatsvindt. Het outdoorevenement met een parcours van 7,5 kilometer en een twintigtal hindernissen, zal wederom een ware uitputtingslag worden. Afzien en doorbikkelen, maar vooral ook veel plezier beleven. Dat is waar het om gaat.

Het parcours loopt zoveel mogelijk over ongebaande paden: door het weiland, over het water en het landgoed Roepaen. De hindernissen bestaan onder andere uit een stormbaan, Indianenbruggen, horizontale en verticale netten en boogschieten.

Waar er vorig jaar al over een zeer geslaagd evenement kon worden gesproken, wordt er nu ingezet op een kwaliteitsverbetering. In het parcours zijn diverse wijzigingen aangebracht om de doorstroming van de deelnemers te verbeteren, de veiligheid verder te waarborgen en de beleving van het evenement te verhogen.

De minimum leeftijd voor de run is 10 jaar en kan individueel of in twee- en viertallen worden gelopen. Nieuw is de categorie ‘Ouder-Kind’. Vorig jaar liepen er veel vaders of moeders samen met hun dochter of zoon. Een mooie trend, die we zeker willen aanmoedigen, want : ‘Wat is er nu mooier dan samen met je kind een gezellige sportieve middag te beleven? ‘

Vorig jaar was de run met 150 deelnemers voortijdig uitverkocht. Dit jaar is het maximale aantal deelnemers op 200 vastgesteld. Maar meld je, om teleurstelling te voorkomen, snel aan.

Is deelname toch iets te hoog gegrepen : We zijn ook nog opzoek naar vrijwillligers.

Klik hier voor meer informatie en aanmelden...