" Het is fantastisch wanneer midden in een dorp dit project, door iedereen gedragen, gerealiseerd wordt. " Erica Terpstra

Rock Academy 2012

 

Het was weer een groot succes!

 

De tweede uitvoering van Brinkpop op 15 juni 2012 was weer een groot succes. Ondanks de regen stonden 25 kanjers op het podium als zonnetjes te stralen. Mede dankzij de vele handen en inzet van ouders en sympatisanten is ook dit jaar bevestigd dat er talent in Ottersum en Gennep is. Gedurende 10 weken is er toegeleefd naar de uitvoering en die stond als een huis. Dat wordt vast vervolgd door Brinkpop 3 in 2013.

Er zijn weer heel veel foto's gemaakt door Jurgen Wagemakers en René van Goethem.

Ga naar de foto's (Deel 1)...

Ga naar de foto's (Deel 2)...

 

 

Rock Academy introfilm

 

 

Rock Academy verrast publiek op Ossefair

De Rock Academy is z'n tijd vooruit. Al weken voor het Ossebraadfeest begin juni, oefenden tientallen kinderen in De Pub een heuse flashmob. Om hiermee extra aandacht te trekken en 'rumour around the brand Rock Academy' te maken.  Bij een dergelijke actie beginnen een aantal kinderen pardoes te zingen en te dansen met vervolgens steeds meer aanhakers, mensen die vooraf meegeoefend hebben. Resultaat is dat mensen dit spontaan gaan filmen en rondsturen als een positieve viral of youtube film via internet. Zelfs het filmen en monteren van de flashmob is door kinderen zelf opgezet.

Iedere woensdagmiddag en zelfs tijdens enkele extra repetities werd er door de deelnemers aan de Rock Academy 2012 hard en serieus geoefend voor de uitvoering. We hebben een gedeelte van de repetitie mogen zien en we mogen concluderen dat het op vrijdag 15 juni een fantastisch optreden is geworden. Achter de schermen werd er ook hard gewerkt om de avond van vorig jaar te evenaren.