" De Sport- en Speelstraat is het leukste buiten-speelparadijs ooit. " Jorre Wagemakers

Een nieuwe coordinator

 
2 april 2011

Het bestuur is verheugd mee te kunnen delen, dat Suzanne Brienen sinds kort als nieuwe coördinator van de Sport- en Speelstraat is aangesteld. In onderstaande brief kunt u meer over haar en haar doelen voor de Sport- en Speelstraat lezen : 

Hallo allemaal,


Graag wil ik me even aan jullie voorstellen.

Mijn naam is Suzanne Brienen en ik ben 23 jaar en woonachtig in Boxmeer.

In 2009 ben afgestudeerd op het CIOS in Arnhem. De laatste twee jaar heb ik me gespecialiseerd in LOBOS dat staat voor: Leraarondersteuner Bewegingsonderwijs en Sport. Tijdens mijn studie heb ik verschillende stage`s gelopen bij sportverenigingen en basisscholen als bewegingsondersteuner tijdens de gymlessen.

Na mijn studie ben ik in aanraking gekomen met de kinderopvang. Waar  ik twee jaar werkzaam ben geweest als Pedagogisch medewerker op een BSO.

Vanuit de kinderopvang ben ik benaderd voor Sport- en speelstraat de Brink. Ik ben erg onder de indruk van hetgeen wat hier op de Brink is gerealiseerd . Het is voor mij een geweldige uitdaging om met zo`n enthousiast bestuur te mogen samenwerken. Naast mijn werkzaamheden voor de sport- en speelstraat ben ik aangesteld tot Coördinator voor het programma van de Naschoolse activiteiten  die in de periode na de meivakantie tot de zomervakantie zullen plaatsvinden.

Mijn doel voor de sport en speelstraat:
Als doel heb ik voor ogen een zo’n breed mogelijk sport- en beweegaanbod te realiseren voor jong en oud, zowel tijdens als na schooltijd. Dit in samenwerking met de school, de sportverenigingen, de kinderopvang en de lokale (commerciële) sportaanbieder. Als coördinator van de sport- en speelstraat stimuleer ik deze samenwerking en ben ik de contactpersoon die de lijnen zo kort mogelijk houdt. Daarnaast richt ik me op het uitvoeren van sport- en spelactiviteiten op de Brink waar ik dagelijks actief zal zijn. (zie de agenda)

Met mijn passie en enthousiasme voor sport en bewegen en het actieve bestuur aan mijn zijde, gaat de Kern Ottersum een sportieve toekomst tegemoet!

Met sportieve groet,


Suzanne Brienen