Survivalrun deelnemen

 

In samenwerking met 7-hills survival Groesbeek organiseert de Sport- en Speelstraat op 7 oktober 2012 voor de tweede keer een survivalrun.

 

 

Start- en finishlocatie

De Brink
6595AN Ottersum  

 

Starttijden

tussen 12.00 - 13.00 
(Vanaf 6 oktober, 15:00 kun je op deze site je starttijd zien of meld je zondagochtend bij het startbureau).

 

Kleding

We adviseren deelnemers oude kleding aan te trekken. Tevens raden we ook aan droge kleding mee te nemen voor na de wedstrijd. Op de start/finish-locatie zijn in de Gymzaal op de Brink douches aanwezig.

 

Veiligheid

Om de mooiste plekjes van Ottersum te kunnen bereiken, zal er tijdens de run twee keer een drukke straat overgestoken worden. Op allebei deze plekken staan staan verkeersregelaars. Kijk op deze plaatsen goed uit en luister naar de instructies van de verkeersregelaars. Verder staan er bij alle hindernissen vrijwilligers om waar nodig de deelnemers bij te staan.
 

Betaling 

Inschrijfgeld per deelnemer:

10 t/m 12 jaar  €2,50
13 t/m 17 jaar  €5,00
vanaf 18 jaar   €7,50

LET OP!!! Vermeld bij je betaling het unieke aanmeldingsnummer, dat na het bevestigen (button 'verstuur') van het aanmeldingsformulier direct op de website wordt weergegeven.

Rekeningnummer 11 52 48 846
Ter name van Sport- en Speelstraat de Brink
Onder vermelding van uniek aanmeldingsnummer

 

Gelieve niet meer via bank/giro te betalen !!!
Vanaf heden alleen nog op 7 oktober voor de start bij het startbureau (liefst gepast) betalen. 
Vergeet niet je aanmeldingsnummer mee te nemen.

 

Parkeren

Kom je met de auto naar Ottersum, dan is parkeren mogelijk op de aangegeven P-plaatsen. Dat is vooral rondom de kerk. Zie hieronder het plattegrondje. Het plein bij Heldro en zalen de Pub en ' t Swaantje zal in verband met de kermis niet gebruikt kunnen worden.

 

Kaart De Brink in Ottersum